Lite om mig

Hej!

Mitt namn är Alva-Li Borgs och det här är mitt första blogginlägg. Jag är en fjortonårig tjej som bor i Dalarna men som just nu håller på att flytta till Stockholm med min familj. Min familj består av mina föräldrar Anna och Martin och mina två systrar Sasha och Nike.

Jag har också en egen ponny. Den heter Roosgårdens Campari och är ett danskt importerat C-ponny sto född 2007. Tillsammans har vi tävlat upp till LB i hoppning och det är även den grenen som vi satsar på. Hon kallas även draken. Vårt mål är att tävla de högsta klasserna tillsammans och komma så långt just vi kan. Campari är just nu under igångsättning efter en skada.

Hoppas att ni kommer att tycka om att följa min resa!

Jag och Campari på en tävling förra året.

Jag och Campari på en tävling förra året.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>